Nu startar vi vår resa på Kåsessons blogg!

Kåsessons resa på bloggen börjar här!

Här kommer bloggen som handlar om mat som du mår bra av!

Är du också trött på alla förbud och moraliserande kring maten? Har du kanske utsatts för diskriminering på grund av din vikt? Vi möts så ofta av moraliserande runt mat, viktstigma och kroppsideal som är svåra för de flesta av oss att uppnå! Nu vänder vi på steken och tittar på hur vi kan känna oss trygga och nöjda med våra kroppar; Vi ska hitta de små sakerna i vår vardag som med lätthet kan ge stora resultat i vår hälsa! Utan pekpinnar och utan moralpredikningar!

I denna blogg kommer jag att lyfta viktiga tankar om mat och annat som rör vårt mående. Det ska vara en blogg i positiva tecken med inspiration och tankar som du mår bra av! Här ska det finnas inspiration för dig som vill få fram smaker i maten; tips på hur du kan förenkla vardagsmatlagningen, brödbaket och mycket annat. Och kanske dyker det upp ett och annat tips som leder dig till att välja den mat du egentligen vet att du mår bra av.

Detta ska vara en blogg som ni läsare tycker är intressant. Så hör av dig med tips på ämnen; så använder jag min 30 åriga erfarenhet av forskning & utbildning, rådgivning, matlagning, produktutveckling mm att ösa ur.

Vill du följa med på vår resa?

Börja då att prenumerera på vårt nyhetsbrev här>>>. Då får du mailutskick med blogginläggen och mycket annat matnyttigt! Just nu får du även en pdf med “5 steg till ett lättare liv” när du skriver in dig på nyhetsbrevet (gäller till 30 september 2021).

Här är jag som skriver på bloggen:

PS. Jag både coachar och har utbildningar både för dig som vill sänka ditt blodtryck och till dig som vill gå ner i vikt.

Vill du se vårt utbud? Klicka här >>>

Lämna ett svar