Viktnedgång

Hem » Viktnedgång

Våra kurser om viktnedgång:

Strategier som ger bestående viktminskning

Snabba förändringar och snabba resultat är kanske tilltalande. Men hur många har inte gått på den niten och lika snabbt gått upp i vikt igen? Det finns förklaringar till det och i våra kurser kommer du att förstå att det är ett mer vinnande koncept att hitta de vägar som fungerar i längden.

Viktminskning handlar om att hitta strategier som fungerar för dig! I våra kurser kommer du att få massor med kunskap och inspiration om viktminskning; men även lära dig en hel del om dig själv, varför du gör olika val och om vilka strategier som kan underlätta för dig att göra de val du egentligen vill.

Du kommer att få videos, uppgifter och exklusiv coachning för att hitta din väg till viktminskning.

Vedertagen kunskap

Kunskapen vi förmedlar är vedertagen och grundar sig på Svenska Näringsrekommendationer. Kunskapen baserar sig på evidensbaserad forskning och innehåller sådan mat som alla mår bra av. Här kan du läsa mer om vår kursansvarige, Maria Åkesson.

Kunskap och inspiration – från ord till handling

I våra kurser får du massor med kunskap och inspiration. Vi hjälper dig också att ta dig från ord till handling så att du får bestående resultat.

Digitalt men enkelt

Kåsessons Utbildning har tagit fram flera utbildningar och håller nu på att digitalisera dem så du enkelt kan gå en utbildning via din dator, telefon eller platta, var och när du vill. Har du en telefon, dator eller platta så är det bara att läsa, klicka, se filmer och göra uppgifter. Allt detta förklaras enkelt och pedagogiskt!

Glöm inte att du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag till våra kurser!

<– Gå tillbaks till första sidan